About Me

Hi! Wat leuk, je hebt mijn website gevonden!
Ik ben Bianca de persoon achter Culpa Studio. Een aparte naam, maar ik ben dan ook behoorlijk “schuldig” aan veel met watercolor bezig zijn. De naam Culpa* komt van een nummer van Enigma uitgebracht in 1990, Mea Culpa. Mooie mysterieuze muziek met erotische lyrics. Als je het niet kent kan je hieronder de clip van ze zien. Ik vind het Latijn en de betekenis van Mea Culpa* erg mooi en gebruikte dat als naam online, maar omdat men mij Mea ging noemen online en ik dat geen leuke naam vond heb ik Mea weggelaten en de naam Culpa was geboren.

Mijn passie voor art, inkttekeningen, kalligrafie en watercolors brachten me op het idee om Culpa Studio te beginnen. Dit om mijzelf te stimuleren en om jou misschien net dat duwtje in je rug te geven om nu echt een potlood en kwast te pakken en aan de slag te gaan. Om gewoon te gaan doen! Het is zo leuk!

Alle illustraties, aquarellen, handlettering, kalligrafie wat je ziet op deze site zijn door mij gemaakt. Als dat niet zo is of als ik ben geïnspireerd door anderen zal ik naar mijn inspiratiebronnen met naam en toenaam linken. Mijn grote voorbeeld is Stephanie Pui-Mun Law. Ze maakt prachtige werken en leert online via Patreon voor een klein support bedrag veel mensen haar technieken. Ik zal het hier nog vaak over haar hebben.

Michael en ik_rondIk woon samen met de allerliefste en we zijn op 3 oktober 2018 na 7 jaar samen wonen getrouwd! He makes me so happy! We hadden een super lief blond Amerikaans Cockertje Brandy, maar haar hebben we helaas 3 jaar geleden in moeten laten slapen. Ze is 15 geworden. Dat vond en vind ik zo vreselijk dat we daarom nog geen ander hondje hebben uitgekozen. Ik mis haar nog iedere dag enorm. We denken er wel over, maar vermaken ons voorlopig nog even op de reddit.com/r/aww.

Verder hou ik van Chinees koken, ben ik nieuws verslaafd, internet heel graag en kijk leuke vlogs. Ik kijk ook Film1, Videoland en Netflix terwijl ik schilder. Muziek luisteren doe ik bijna alleen als ik schoonmaak, dat helpt want dan ga ik sneller. We hebben een gitaar in huis en misschien ga ik me daar ook ooit nog eens aan wagen, maar voorlopig ga ik me te focussen op deze website en leuke dingen maken!

Nil volentibus arduum

Handtekening

 

 

Brandy Frankrijk rond

Foto credits Brandy: Alex de Haas

 

 

Mea culpa is een Latijnse uitdrukking, letterlijk vertaald “mijn schuld”.